Съдът наложи 1000 лева глоба на проститутка

Варненският районен съд наложи 1000 лева глоба на проститутка. 28-годишната жрица на любовта е гастрольорка от Шумен и в тъмната част на денонощието заставала на централния варненски булевард"Владислав Варненчик", облечена в дръзко, предизвикателно облекло.

Тя предлагала сексуалните услуги на клиенти срещу заплащане, като тарифата й била от 20 до 40 лева. Снежа Р. е била нееднократно засичана от полицейски патрули на "работното" си място, като само от 3 февруари до 5 октомври м.г. е била задържана и отвеждана в близкото РПУ общо 11 пъти, съобщават от пресслужбата на съда.

Всеки път униформените са й съставяли предупредителни протоколи, но това не я спирало. Вечерта на 5 октомври м.г. тя отново била хваната по време на платен секс с клиент в храстите до пазара на автогарата. Съдът я призна за виновна в това, че като пълнолетна и работоспособна изкарва нетрудови доходи по неморален начин. Проститутката не е осъждана и затова се размина само с административно наказание и глоба. Решението може да се обжалва в 15-дневен срок.

Коментари

Задължително поле