Съдът прати зад решетките мъж, търкал нара 12 пъти

Бисер Демиров отива в затвора за грабеж от минувач, който му отказал секс услугите

2 г. и 6 месеца лишаване от свобода получи за уличен грабеж мъж от Варна, осъждан 12 пъти. Бисер Демиров се признал за виновен за това, че на 23 октомври м.г. е отнел със сила 85 лева от минувач, който му отказал секс услуги, съобщиха от пресцентъра на Варненския окръжен съд.

Според собствените си признания, тъй като бил безработен, Бисер Демиров проституирал под името Деса. Чакал клиенти на бул. „Вл. Варненчик" пред ресторант „Рощок" във Варна. Докато се прибирал към дома си, потърпевшият минувач попаднал на Деса, който бил облечен в женски дрехи, но не преправял гласа си. Бисер Демиров предложил секс услуги на мъжа, който отказал и продължим по пътя си. В този момент обвиняемият го сграбчил през врата и го повлякъл към съседна улица, където със сила успял да му отнеме 85лв. След грабежа хукнал да бяга и според признанията похарчил парите, за да си купи храна.

Бисер Демиров е български гражданин, без образование, не работи, неженен, осъждан дванадесет пъти, като е изтърпял последното си наказание на 04.06.2017 г.

Със споразумение, прието от ВОС, се прекратява наказателното производство срещу тридесет годишния мъж от Варна, който приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода" за срок от 2 години и 6 месеца, което да търпи при първоначален строг режим. На обвиняемият ще бъде зачетено време, през което е бил с мярка за неотклонение „задържане под стража“, считано от 24 октомври м.г, когато е бил заловен веднага след грабежа.

Бисер Демиров е върнал парите на гражданския ищец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право