Апелативният спецсъд остави в ареста членове на наркобандата на Радо Ланеца

Окръжната прокуратура в Сливен поиска постояннен арест за Мартин Трифонов

Дуейн Джонсън „Скалата“ се ожени

Дете и младеж са в болница след катастрофа

Откриха болно от африканска чума прасе и над Перущица

Задържаха полицай, взел 850 лв. за да скрие призовка за превишена скорост до изтичане на давността

Повдигнаха обвинение на собственика на депото за отпадъци, запалили се под магистрала „Струма“

Меган и Хари замениха Испания с Франция

Президентът Радев назначи бивш лидер на младежкия СДС за началник на кабинета си Годините в синия комсомол липсват в разпространената от "Дондуков" 2 биография на Калоян Методиев

С 630 нови дървета обогати зелената среда Общината в Търговище

Две жени от Каварна станаха жертви на телефонни измами

Потушен е пожарът между софийските села Реброво и Владо Тричков

15-годишно момче е в болница със счупена челюст след побой в Добрич

„Росатом“ подаде заявление за стратегически инвеститор по проекта АЕЦ „Белене“

Започва проверка в Спешния център в Сливен заради смъртта на 7-годишното дете от Сотиря

Съдят бивш полицай за измама на българи в Англия

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу  бившия полицай Георги  П. за измама на нашенци, които искали да работят в Англия.

Престъпното деяние било извършено на 06.12.2012 г. в Лондон. Обвиняемият П. въвел в заблуждение двама български граждани от гр. Троян, че издадените им индивидуални референтни номера (национални осигурителни номера – NIN), с които разполагали, за да работят в Кралство Великобритания, са невалидни.

С цел да набави за себе си имотна облага той ги убедил, че следва да им бъдат издадени нови такива срещу 300 британски лири, което не отговаряло на реалната действителност. В резултат на измамата обвиняемият набавил за себе си парични средства. Предстои насрочване на делото от съда. Бившия полицай напусна МВР и отиде да работи в Лондон, където регистрира консултантнска фирма за българи търсещи работа.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Този боклук сега е комбина с измамниците за работа в Англия /Ася и Слави/ които се представят с различни имена.Всички обяви за работа в Англия са измама и рекет на тези които се хванат на въдицата. Вече са се прехвърлили за Чехия.Видите ли обява за Чехия и заплата 1100 евро/30000 крони/ това е измама.Реално в Чехия за работа в складове и неквалифицирана работа се заплаща 600-800 евро. Тези измислени 1100 евро дори чех не ги взема за такава работа.

  2. Някой от телефоните на измамниците за работа в Англия са 0885089245,0886458341,0878622415,0885011637,0886044515,но те постоянно ги менят. Трябва да знаете,че тези измамници не Ви подсигуряват никакъв договор,а в Англия без договор трябва да работиш само нощем и да се криеш.Ако искаш може и сам да се узакониш като си подадеш документите и чакаш 1 месец. Тези измамници само Ви обират и захвърлят.Основните измамници са Ася и Слави от които проплака цяла България.Този полицай е също мангал като тези двамата.

  3. 0899545388,0886458341,064977590,0878622415,0886074881 ИЗМАМИ ЗА РАБОТА В АНГЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,ШОТЛАНДИЯ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ. Това са небезизвестните измамници Ася и Слави. Фирмата им е „Евкалипт Консулт“-ЕООД. Имат някакво разрешително 2229 но нямат никакви договори с работодатели от Англия,Германия,Шотландия и др.страни. Вземат според клиента предварително по 70-90 лева уж за документи.При всяко обаждане вече когато си дал тази скромна сума се казва изчакай още малко. Накрая никъде не заминаваш. Пазете се от тези мошеници и не давайте никакви пари предварително в България. Щом казват,че са лицензирани то трябва да имат договори с работодателите от съответните страни и нямат право давземат нукакви пари предварително в България по какъвто и да е повод. Доста са пострадалите и изгорели с тези малки суми. Предаването на 13.09.2017 г. за измама заработа в чужбина по „Господари на ефира“ се отнасяше за тях. Но когато видят дебелият силно бягат.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.