Привлякоха като обвиняема жената, задържана за убийството в Костенец

Каракачанов: Във ВВС тече активен процес на поддръжка и модернизация на наличната техника

Жертвите на „Хагибис“ са вече 56

Пътешествие до три дестилерии в Шотландия ще спечели посетител на Уиски Фест София 2019

Комисар Мария Габриел: Университетите имат ключова роля за запазването на Европа като световен лидер в науката

Книга за Живков изчезна за ден от щандовете

Андре Токев стана дядо

Удължиха с два месеца разследването на катастрофата с Местан

Вицепремиерът Николова инициира работна среща за увеличаване на наказанията за компютърни престъпления

Моника Валериева проговори за козметичния си бранд Моделът разкри как се финансира и върху какво работи

Песков: Поддържаме връзка с турските власти за операцията в Северна Сирия

Google вади нов лаптоп Новата машина се очаква на 15 октомври

Бутат още опасни съборетини в Максуда

Засилени мерки за сигурност в София, фенове на Англия пият от сутринта (СНИМКИ)

Съдят майстор, пребил строителен предприемач и свил 1 000 лв. от него Потърпевшият бил недоволен от качеството на услугите на обвиняемия

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за кражба на пари и хулиганство.
Обвиненията срещу И. И са за това, че на 13.11.2018 г. в гр. Велико Търново, на паркинг на ул. „Ниш“, от лек автомобил „Опел Астра“, отнел от владението на собственика В. Д. сумата от 1000 лева.

Обвинен е и за това, че по същото време и място извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като на паркинг на ул. „Ниш“ и в лек автомобил „Опел Астра“, спрян на паркинга, безпричинно нанесъл побой на В. Д., като му нанесъл удари с юмруци в областта на главата.

През октомври 2018 г., В.Д., който бил строителен предприемач, се договорил с И.И. за строителни дейности, които той и негови роднини да извършат и за възнаграждението, което ще получават за свършената от тях работа. През първите седмици В.Д. поетапно плащал на И.И. различни парични суми, съобразно количеството и качеството на свършената работа. Двамата имали забележки един спрямо друг, съответно по отношение на качеството и количеството на извършената работа, както и по отношение на заплащането. В тази връзка на 13.11.2018 г., двамата се срещнали, като В.Д. дал 1000 лева, но И.И. възразил, че парите са малко.

Получил отговор, че след като всички договорени дейности бъдат извършени качествено, ще получи останалите пари. Недоволен от това, И. И. нападнал предприемача и му нанесъл няколко удара с юмрук в областта на главата. Пострадалият успял да стигне до автомобила си и да седне на шофьорската седалка, но в този момент обвиняемият заобиколил автомобила и през отворената дясна врата проврял тялото си навътре и нанесъл още няколко удара на пострадалия. Междувременно забелязал сумата от 1000 лева, поставена в нишата на автомобила, взел парите и излязъл от автомобила.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.