Съединението във „Фермата“ предизвика неочаквани реакции

Дългоочакваното Съединение във „Фермата“ и обединяването на двата отбора – този на тукашните българи и този на емигрантите, е вече факт. От днес всеки участник има право да избере в коя къща да живее. За ратаи и дуелисти могат да бъдат избирани всички, дори, ако само преди ден са били в един и същ тим.

Началото на съединението водещият Андрей даде с видеото, разказващо историята на собственика на фермата, бай Петко. То предизвика изключително емоционални реакции сред фермерите, повечето не успяха да сдържат сълзите си от драматичната участ на собственика на стопанството. Видеото разплака и сприхавата софиянка Христина, която неочаквано за мнозина се извини на доскорошните си опоненти от емигрантския отбор, че ги е нападала, провокирана от решението им да напуснат родината.

Христина реши да подаде ръка на участниците, с които доскоро е имала конфликти, но не всеки от тях я прие. Някои дори се усъмниха в добрите й намерения, заявявайки, че човек не се променя само за ден.

В седмицата на Съединението новият фермер на седмицата е Александра. В следващите дни тя ще ръководи живота в стопанството, след като победи в дуел опонента си Митко, посочен от отпадналия дуелист Цветан. Третият претендент за мястото на шеф беше Роман, но той не получи подкрепата на съфермерите си да ръководи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл