Съперникът на Пулев: Бърз съм, а Кубрат няма този атлетизъм

Бърз съм, подвижен съм, а и Кубрат не се е изправял срещу толкова лек боксьор, няма този атлетизъм - заяви американецът Райдъл Букър преди мача с Пулев в неделя сутрин. - Вички знаят моята история - бях в затвора 12 години. Този бой идва в най-добрия за мен момент. Последните 24 месеца съм много активен. Бях в лагера на Олександър Усик, после и в този на Дионтей Уайлдър. Помагал съм на най-добрите. Сега работя и с Антъни Джошуа. Обсъждаме различни неща, аз уча от него, той от мен... Но ще оставя талантът ми да говори вместо мен.

Битката между двамата ще бъде на бейзболния стадион във Фресно, Калифорния (САЩ) и ще се излъчва пряко по Диема спорт от 5 часа утре. Пулев е заложил статута си на официален претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF), която е притежание на Анди Руис. Американецът с мексикански корени ще се бие в реванша с британеца Антъни Джошуа на 7 декември.

„В бокса нищо не е сигурно – призна Кобрата. - Опонентът ми е сериозен, но аз съм много, много по-добър. Тук съм, за да се бия и победя. Аз съм един от най-добрите в тежка категория. И за мен този мач е трупане на повече опит. Ще ми се отрази добре, докато чакам реванша между Джошуа и Руис.“

Пулев се с 27 победи и 1 загуба, а Букър с 26 успеха и 2 поражения.

Коментари

Задължително поле