Съседи на барикадиралия се в "Стрелбище": Дойде и заплаши всички, напсува ни пред полицаите

Снимка: btvnovinite.bg

"Не знам защо ни е нарязал гумите. Нито аз го познавам, нито той мен. Очевидно няма нищо против мен лично", каза съседът на барикадиралия се в столичния кв. "Стрелбище" мъж Иван Иванов, предава БТВ.

"Дойде и заплаши всички съседи и напсува ни пред полицаите", разказа Иванов. Тази сутрин в квартал "Стрелбище" е спокойно, но съседите на мъжа казват, че това не е първият път, когато са имали проблеми с него. "Този човек ни тероризира от години с начина си на живот. Пуска музика от колони на отворени прозорци до късно през нощта. Ние не можем да спим. Той е изключително агресивен", заяви Лора Григорова.

Съседите заявиха, че се страхуват от него. В миналото този мъж е трошал прозорците на входа, а е имало и бомба, заложена под неговите прозорци. Засега мъжът е задържан е за 24 часа. Засега не са ясни мотивите му за нарязването на гумите на колите на съседите му.

Мъж се барикадира в жилището си в столичния кв. "Стрелбище" на ул. "Траянови врата" в петък вечер. Преди това той наряза гумите на автомобилите на съседите си в квартала, заради което е извикана полиция. Мъжът бе изведен малко преди 23 ч. след 2 часа преговори с полицията в петък вечерта.

Коментари

Задължително поле