Съседи не чули виковете на пребитата до смърт жена

Входната врата на апартамента на втория етаж, където живеели под наем Кремена и Борислав, бе запечатана. Съседи казаха, че не са чули скандала и виковете на умиращата жена.

Кървавата драма, при която съпруг преби до смърт жена си във Варна , се е случила в апартамент на втория етаж на ул. "Никола Кънев" 32 на метри от Първо РУ на МВР.

Кремена и Борислав Николови живеели там под наем, но не поддържали контакти с комшиите си. Малцината съседи, които си бяха у дома през деня, казаха, че не ги познават и не са чули викове или скандал във фаталната вечер на 24 февруари.

"Ей сега разбрах от новините, че в нашия блок е станало убийство. Не излизам никъде, даже хляб ми носи синът ми. Нищо не съм разбрала", обясни пенсионерката Желязка от последния етаж.

Хазяинът на семейството - домоуправителят Ангел Караиванов, не си беше вкъщи. Както "Труд" писа, жертвата нееднократно е подавала сигнали за домашно насилие в полицията, но после се отказвала от жалбите си и затова нито една от тях не е стигнала до прокуратурата. Семейството е било пред развод, което е и вероятната причина за зверския побой, завършил със смъртта на Кремена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право