Съсипаха от подигравки певицата Андреа заради фотошоп

Освен недостатъците по лицето си заличи и зърното

Снимки на фолк дивата от столична дискотека заляха онлайн пространството

Фолк дивата Андреа стана обект на подигравки през уикенда заради очевидна и прекалена употреба на програмата за ретуширане на снимки фотошоп. След като столична чалга дискотека публикува снимки от шумния купон на известния гримьор Цецо Андреев, на който присъства и изпълнителката, потребителите на социалните мрежи публикуваха десетки негативни коментари и подигравки по неин адрес.

На кадрите ясно се вижда, че певицата е видимо доста по-пълна, отколкото фотосите от нейните социални мрежи ни показват. Освен това лицето й не е толкова гладко, както се опитва тя самата да го представи.

Превърналото се в мания за изпълнителката на “Най-добрата” обработване на снимки до крайност е най-очевидно при сравнение на едни и същи кадри, публикувани на фейсбук страницата на дискотеката и в профила на Андреа. На една от снимките певицата дори е заличила зърното си, което иначе присъства на необработения фотос.

Въпреки че на същото събитие присъстваха още звезди от българския шоубизнес като Преслава, Мария и Тита, негативни коментари за начина, по който изглеждат, почти не се забелязват.

Коментари

Задължително поле