С апарат за космонавти лекуват травми, болни стави и кости и опорно-двигателни проблеми в Пловдив

Със застудяването на времето през есенните месеци хората с проблеми в опорно-двигателния апарат започват масово да пият куп лекарства. А болката в ставите и костите може да изчезне без приемането на химия, без да тровим организма си и без оперативна намеса.

Решението дава екип немски изследователи в университета в град Ерланген под ръководството на д-р Улрих Рандол. Те създават малък, ръчно преносим апарат - механично-магнитен резонатор, чрез който се извършва матрично-ритъмна терапия (МаРиТе). Д-р Рандол установява, че именно в правилното пулсиране на клетките е коренът и на здравето, и на болестите. Немският учен стига до извода, че по чисто механичен начин увреденият участък може да се вкара отново в правилния ритъм, като това се постига при масажиране на болните части с МаРиТе. Апаратът произвежда механични пулсации, които деликатно и хармонично карат клетките да затрептят в правилния ритъм, отключва процеса за самоизлекуването им.

МаРиТе се използва и от космонавтите срещу атрофия на мускулите, а освен това помага при счупвания, болезнени артрози на големите стави (тазобедрена, коленна, раменни стави), наранявания на мускулите и сухожилията, втвърдявания и схващания на мускулатурата, проблеми във врата и гърба, при трудно заздравяващи рани, болезнени лимфатични състояния, постоперативни отоци на крайниците, хронично главоболие, мигрена и др. Матрично-ритъмната терапия се използва и в естетичната медицина – ефикасно повлиява за премахване на целулит.

Пръв у нас този революционен немски апарат се прилага от пловдивчанина Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба, признат за българския гуру в отслабването и оздравяването без медикаменти и операции.

Именно с този апарат за космонавти в център „Гарабитов“ направиха и невъзможното - премахнаха парализата на лявата част на лицето на прегазено от камион момче Валери Стоилов.

С немската терапия раздвижиха в кратък срок счупения на три места глезен преди време на любимата на зрителите телевизионна водеща на новините Ани Салич и решиха веднъж завинаги проблемите с болните колене и пръстите на дясната ръка на немската принцеса с български корени и кръв Теофана фон Заксен.

Матрично-ритъмната терапия е техника с оздравително действие при лечение на остри травми и при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат, като подобряването на здравето става факт в съвсем кратки срокове. МаРиТе дава отличен лечебен ефект при „неизлечимите” болки в гърба, кръста, тила, твърди въз основа на дългогодишния си опит Иван Гарабитов.

Той е горд, че сред хилядите му пациенти е и носителят на най-много екстремни рекорди в Книгата на Гинес Ашрита Фърман, който след бързото си възстановяване с МаРиТе декларира, че това е „терапията на новото хилядолетие”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве