С глаукома или без, побойниците трябва да лежат в ареста – заяви Сотир Цацаров Тази седмица повдигат обвинения на депутатите Марешки и Генов

Снимка: Архив

На всички народни представители с доброволно снет имунитет, тази седмица ще бъдат повдигнати обвинения. На Веселин Марешки и двамата негови колеги ще бъдат повдигнати обвинения, както и на Манол Генов- за търговия с гласове, съобщи в Бургас обвинител № 1 Сотир Цацаров.

Що се отнася за мъжа, който се нахвърли и би слепи хора в Несебър, а после бе пуснат срещу парична гаранция заради заболявания, в това число и глаукома, главният прокурор каза категорично: „Няма друго възможно решение за човек, извършил това в центъра на Несебър, освен задържане под стража. Същото се отнася и за шведа ритнал камериерка, и за руските граждани, били полицаи и др.“

„Не може да продължаваме по този начин. Не може да има побой, хулиганство в центъра на Несебър и един куп медицински документи да обосноват решението парична гаранция. С или без глаукома трябва да лежиш в ареста- това е моето мнение“, заключи Цацаров.

За Петър Низамов Перата, който нападна журналист, главният прокурор заяви: Частно правосъдие или частна полиция със свински опашки не може да съществува. Така както е посегнал на журналист, той не би имал грам задръжки да посегне на всеки гражданин. Спрямо тези лица прокуратурата действа с цялата сила на закона.

За телефонните измами предстои среща с МВР министъра и министъра на правосъдието. Това, което продължава обаче са ежедневните данни в полицейския бюлетин. На практика прави се необходимото и възможното за преследването на този вид прстъпления. Всеки ден има нови и нови измамени хора. Това са възрастни хора, хора, с чиито проблеми се спекулира…Спасението е едно: тежка наказателна репресия, коментира Сотир Цацаров.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. платете на един негър да ебе циганите в ареста,да им оправя и болестите

  2. И какво като стоят в затвора , ще станат ли хора ? Единствената адекватна присъда е да ги дадат на близките на битите момчета и аз му гарантирам на онзи некадърен дебелак че повече няма с.да си помислят да бият и насън ! Само бой и трепане на тези цигански престъпници ги оправя !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.