Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 24 юли 2019

„Нисан“ съкращава над 10 000 работни места

Испанският премиер загуби вот на доверие в парламента

Нинова: Защо „Фолксваген“ отиват в Турция? Борисов да отговори!

Израел предлага управляеми противотанкови ракети на армията ни

Красимир Ципов: Няма достатъчно време да се преработи софтуера на машините за местния вот

Съдът на ЕС подкрепя колите с десен волан

Затварят за час магистрала „Марица“ между Димитровград и Харманли утре

Бюрхан Абазов: Заразата по свинете е влязла чрез фуражи

Кристиян търсел информация за Бойко Борисов и Сотир Цацаров (обзор) Хакерът съхранявал откритите сведения в папка с име “Търсене за Бивол”

Затварят тръбата в посока София на тунел „Витиня“ утре

Мохамед в „Левски“ за 3 години

Плащаме за паркиране с мобилно приложение

Данаил Кирилов: Няма да номинирам кандидат за главен прокурор

Нови 10 млн. евро ще бъдат инвестирани в пограничния регион между България и Турция

С какъв режим Марго Роби поддържа фигурата си

Личният треньор на 28-годишната актриса Марго Роби разкри как тя поддържа фигурата си.

Дейвид Хигинс твърди, че закуската е надценена и вярва, че периодичното гладуване, когато се яде само през 8-часов прозорец – е тайната на отслабването.

„Понякога няма нужда да закусвате. Цялото твърдение, че „закуската е най-важното ядене за деня“ е маркетингова кампания от 40-те за продажба на яйца. Всички сме отгледани с това вярване“, каза Хигинс, чийто други клиенти са Наоми Кембъл и Клаудия Шифър.

Той е голям привърженик на фастинг метода, при който не се яде 16 часа, пишат от iWoman. Това за повечето хора означа пропускане на закуската, обядване в ранния следобед и вечеря най-късно в 20 часа, обясни треньорът пред Insider:

„Не можете да консумирате толкова много храна, тъй като реално нямате достатъчно време. По този начин позволявате на тялото си да се възстанови и да храносмила добре.“

Преди време Марго Роби разкри, че яде напълно „чисто“, когато снима или се подготвя за събитие на червения килим.

„Не съм добра в умереността, когато става въпрос за менюто ми. Ставам нещастна, ако не се храня. Не мога всеки ден да ям само салати и да пия по половин чаша вино през ден. Това не е за мен“.

Вместо това, Роби обича да си угажда, а когато работата й го налага – яде изключително чисто. Тогава обикновено закуската й включва овесена каша с боровинки или зелено смути с кейл и ябълка. На обяд си хапва пиле с кафяв ориз или салата с риба, домати и краставици. Вечерята й най-често представлява риба тон със сладки картофи или зеленчуци с оризови спагети.

Цялата статия вижте в dir.bg.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.