ЦИК: Машинното гласуване в Перник е преустановено, няма съществени нарушения в избирателните секции

7,23% е избирателната активност в област Велико Търново към 10 ч. Най-висока е в Златарица и Сухиндол, най-ниска – в Горна Оряховица

Валери Симеонов: Гласувах за това България да има в Европейския парламент дейни и смели хора

Волен Сидеров: Гласувах за повече пари за България, еднаква минимална пенсия и заплата за цяла Европа

Ангел Джамбазки: Гласувах за силна България в Европа на отечествата

Община Габрово ремонтира с 1,7 млн. лв. квартални улици До дни ще бъде обявена обществената поръчка

Избирателната активност за евроизборите до 9:00 часа е 3,9 %

Елена Йончева: Тази вечер България и Европа ще бъдат променени

„Джон Уик 3” нахлу в кината Киану Рийвс отново е добре облечен убиец

Сотир Цацаров: До момента има образувани 12 досъдебни производства за купуване на гласове

17 018 души учат в трите висши училища във Велико Търново Преподавателите във вузовете в областта през 2018/2019 учебна година са 1 087

66-годишен мъж е починал след сбиване на площад в Плевен

Корнелия Нинова: Гласувах за промяна и за справедливост

Изцяло без покрив остана автобусът, опитал се да мине под мост в Пловдив

7-годишно момче е било спасено от удавяне в река Дунав, издирват майка му и сестра му

С молебен за здраве и успех ГЕРБ-Смолян откри кампанията си за евроизборите

Снимки: ПП ГЕРБ.

С молебен за здраве и успех в църквата „Св. Висарион Смоленски“ ГЕРБ откри кампанията си в Смолян. Благословията на божия наместник в светата обител бе за 17-те кандидати за Европейския парламент от листата на ГЕРБ-СДС.

„Ние тръгваме в предизборната кампания с намерение за толерантен подход и градивни послания, защото сега е моментът да се поставят европейските приоритети. Смятам да разясним какви са предизвикателствата пред ЕС и българската перспектива“, заяви д-р Даниела Дариткова – председател на Парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание и на здравната комисия.

Ние искаме да разчитаме на сигурна България в сигурна Европа – от гледна точка на външни граници, индивидуалната сигурност на всеки човек, социална сигурност и защита. Ще предложим политики, които чрез европейската солидарност да допринесат за по-добро качество на живот в България, сравнимо с това на средните европейци“, каза д-р Дариткова.
По думите й вече има добра традиция евролистата да е с представител от Смолянска област.

„Марин Захариев е действащ заместник-кмет, отговарящ на представите за европейски депутат – млад, добре образован, със сериозен административен опит. Смятам, че той е достоен представител на Смолянска област в европейската листа на ГЕРБ“, подчерта тя.

Според Марин Захариев ПП ГЕРБ е доказала в годините, че залага на позитивна кампания, на послания и ангажименти, почиващи на реални факти, постижими цели и реално свършена работа.

„В рамките на настоящата кампания смятаме да покажем всичко, което свършихме, да си дадем среща с избирателя, за да може заедно да начертаем планове за бъдещата работа, да чуем въпросите и проблемите на хората, за да може да работим за тях в Европейския парламент“, заяви Захариев. По думите му България е доказала на Европа, че има своите приоритети в глобалното европейско семейство и ги отстоява ежедневно.

„Очакваме хората да дадат на кандидатите на ГЕРБ и СДС най-широко представителство на България в ЕП и заедно с най-голямата група на ЕНП да работим за по-добро бъдеще, повече кохезия и политики, насочени към всеки гражданин на България. А за да се случи това, призовавам към висока избирателна активност. Не трябва да оставяме някой друг да решава вместо нас“, подчерта кандидат-депутатът.

Областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов заяви, че структурата няма да изневери на себе си и кампанията ще протече в срещи и диалог с хората. „Посланията ни ще са позитивни. Ще говорим с хората за ценности и приоритети, ще обясняваме защо е важно да се гласува на тези избори. А хора като Марин Захариев са бъдещето на нашия град, на нашата държава – млади, образовани, запознати с работата на европейските институции, с проблемите на хората в града и в планината. Смятам, че той ще е достоен представител на Смолян, Родопите и България в Европейския парламент, че умело ще защитава нашите интереси“, подчерта Мелемов.

На церемонията присъстваха още Иван Кънев – общински лидер на СДС, общински съветници, членове и симпатизанти на двете партии.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.