С новите ЦСКА разгромен - 0:4

С новите си попълнения ЦСКА падна с 0:4 от корейския "Сувон" на лагера в Испания. Конгоанският нападател Кевин Куребма дебютира като титуляр в тима на Стамен Белчев. Не успя да се включи особено успешно, но пък е само на два дни в отбора. След почивката ЦСКА изпробва и бразилецът Рафаел Силва Фонтес, който тепърва трябва да се доказва на щаба, за да получи договор. Едва ли 30-те минути на терена ще са достатъчни за крайната оценка.

"Червените" продължават ударно със селекцията. В отбора пристига еквадорецът Кевин Меркато. 22-годишното крило бе доскоро в младежкия национален тим на страната си.

"Сувон" показа по-стабилна игра от ЦСКА и още в 9-ата минута поведе чрез Джонатан. Неуверено се намеси вратарят Александър Конов. В началото на второто полувреме Сантуш вкара от дузпа. А 10 минути преди края се разписаха Ки Хун и Мин Уу. Загубата е най-тежка за ЦСКА през годината. Преди това тимът загуби с 2:4 от "Кубан".

Доскоршната звезда на "червените" Диого Виана изненадващо не подписа договор с унгарския "Дебрецен". Португалецът не се разбра за финансовите условия. И в последния ден на трансферния прозорец отиде в лисабонския "Беленензеш".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ