С „Печалби плюс – Тото офроуд Велинград“ чисто нов Форд Фиеста може да бъде ваш

Месец март отново реши да си поиграе с настроението на хората, като изненадващият сняг успя да поохлади пролетните ни очаквания с ефирната си бяла пелена. За наш късмет обаче, слънцето скоро ще разкрие отново позабравените горски пътеки, предоставящи ни заредени с адреналин предизвикателства. Една подобаваща подготовка се обуславя от множество фактори, но във всеки случай е по-добре да разполагаме с повече възможности – каквато е и играта „ Печалби плюс - Тото офроуд Велинград“. Тя предлага на участниците в нея да спечелят чудесни награди, като най-голямата е чисто нов автомобил Форд Фиеста. Единството условие е непечеливш талон от игрите „Бързи 1000 лева“ и „Разбий трезора“ да бъде регистриран www.lottery.toto.bg

Кампанията стартира в 0:00 часа на 19 март и ще продължи до 16:00 часа на 17 април, и уникалното за нея е, че разкрива страхотна възможност за печалби от Тотото, без да е наложително да се закупуват допълнителни талони от моментните лотарийни игри. Големият късметлия, който ще има възможност да пришпори новия Форд Фиеста по скоростните трасета, ще бъде изтеглен по време на уникалното „Офроуд Велинград 4х4+2”, което ще се проведе между 16-ти и 18-ти април в китния родопски град!

Събитието ще бъде невероятна атракция, подкрепена от любимия тотализатор, която ще вдигне адреналина ви до най-висока предавка! Традиционното състезание, което се провежда за четвърта поредна година, е първият кръг от националните шампионати Bulgaria Trophy Challenge и Cross Country, като през 2021 се очаква рекорден брой състезатели, включително от няколко съседни държави. Организаторите обещават страхотни и живописни нови трасета, които се намират в разнообразни местности с причудливи терени и разкриващи невероятни гледки.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото