С повече мощност в калта Увеличен е ресурсът на върховия дизелов вариант

Германският производител Volkswagen подменя върховия модел на Amarok с нов вариант с 14 к.с. повече. Пикапът е оборудван с дизелов двигател V6 с мощност 258 к.с., който разполага с функция за овърбуст. При подаване на пълна газ за кратко време водачът има на разположение допълнителни 14 к.с. и изпреварванията ще се извършват по-лесно. Максималният въртящ обем на мотора е увеличен от 550 на 580 Nm. Остават налични останалите нива на мощност на същия двигател – 163, 204 и 224.

Новият върхов дизел се предлага с по-високите нива на оборудване и в съчетание със система за постоянно задвижване на четирите колела и 8-степенна автоматична трансмисия. Топвариантът Aventura изкушава почитателите на луксозните пикапи с черен покрив, нови 20-инчови джанти и нов зелен металиков лак с цвят на перата на паун. Купувачите могат да поръчат ефектни аксесоари като ролетна щора за покриване на товарния отсек  в блестящ алуминиево-сребрист цвят. В същия цвят е панелът за защита на двигателя отдолу, инсталиран в предната броня.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.