Тайната на Кайли Дженър за тънка талия

Най-младата милиардерка в света Кайли Дженър разкри, че е свалила половината от натрупаните по време на бременността килограми, като е спазвала няколко прости правила, които нямат нищо общо с тренировките и фитнеса.

Риалити звездата пусна live видео в Instagram, където отговори на въпросите на своите последователи, а един от тях бе именно как си е върнала плоското коремче само година след раждането на дъщеря й Сторми, Кайли отговори:

"Всичко е в диетата, поне при мен. По природа съм много слаба, почти като сестра ми Кендал Дженър, но не точно, защото тя има по-моделска фигура. Но да, винаги съм имала плосък корем, макар че едва напоследък си го върнах. По принцип ям каквото си поискам - пица, паста, млечни продукти и когато изключих всичко това, започнах да отслабвам".

"Освен това, мисля, че за да се възстанови тялото след раждането, му трябва точно толкова време, колкото и да създаде живот или около една година. И ето, при мен бе необходима една година, за да си върна формата", допълва Кайли.

21-годишната майка признава, че е качила около 18 килограма по време на бременността си, тъй като е наблягала на сладките и солените храни, главно на вафлите, поничките и снаксовете. В момента, тя не изпитва желание и глад за подобни изкушения.

Кайли определено не обича да се поти във фитнеса и предпочита да се разхожда с дъщеричката си и да се храни по-чисто, от колкото да отдели няколко часа в залата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица