Тайните за красота на Никол Шерцингер

Никол Шерцингер е от жените, които сякаш не остаряват или поне го правят по много деликатен и красив начин. Поддържането на здрава и красива коса и кожа са основни приоритети за певицата, а ние събрахме най-добрите й съвети, трикове и тайни за перфектен външен вид.

Родената в Хавай Никол се радва на страхотни гени, но забързаното ежедневие в Лос Анджелис е безпощадно към шоколадовата й кожа. Именно затова, певицата разчита на една тайна за красота, наследила от своята леля: "Любимият ми продукт за кожата е суровото (непреработено) кокосово олио. Моята леля го отглежда в задния си двор в Хавай и винаги ми изпраща по едно бурканче. То има антибактериални свойства и хидратира в дълбочина. Използвам го както за лицето, така и за тялото си", признава в едно от интервютата си тя.

Друго важно правило, което следва е да бъде постоянна в грижата за кожата си с козметични продукти. Тя никога не си ляга с грима, а вечер отделя повече време да почисти лицето си с тоник под формата на пяна и много хидратиращ крем. Сутрин Никол отново използва почистващ продукт за лице, както и крем с по-лека текстура.

Колкото до грима, любимата й комбинация, която носи в ежедневието си и не й отнема много време е спирала и течна очна линия. Ако има по-специален повод или е в добро настроение, Никол обича да добавя и цвят върху устните, като луксозните червени червила са й любими и неведнъж тя е съветвала дамите да инвестират в качествени такива.

Никол е безкомпромисна и за косата си - дългата й тъмна грива изисква много хидратация, като певицата разчита на дълбоко хидратиращи шампоан и балсам, обикновено съдържащи много и разнообразни билки и естествени съставки.

"Мисля, че почти всяка жена иска да има страхотен грим и прическа, но нека не забравяме и маникюра. Той е изключително важен за мен, тъй като аз много жестикулирам когато говоря и като цяло използвам ръцете си често и искам винаги да изглеждат безупречно", споделя Никол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл