Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в света

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Кметът на старата столица и посланикът на Англия обсъдиха АМ Велко Търново-Русе

Дуа Липа и Стормзи взеха по два приза БРИТ

Таксиджия изостави жена в безсъзнание на пътя

Снимка:Архив

Таксиметров шофьор изостави жена в безсъзнание на пътя. Той извадил жената от колата и я оставил на тротоара без дори да повика медицинска помощ.

Инцидентът се разиграва в ранните часове на деня на централната столична улица “Раковски”, информира БНТ. Там таксиметровата кола спира и пуска аварийни светлини.

По това време на мястото са и две момчета, които снимат случващото се: “От задната седалка изпадна жена. Започна едно дърпане, не мога да се сетя дали човекът се опитваше да я прибере или да я измъкне. Измъкна я в крайна сметка”.
След като таксиметровата кола оставя жената, изчаква малко и потегля. Тя остава да седи в несвяст в близост до пътното платно. Тогава момчетата се обаждат на телефон 112, за да повикат помощ.

От превозваческата компания обясняват, че жената е била в нетрезво състояние, а шофьорът на смяна е искал да измие колата си след нея.

“Той и колегата му я изнасят и я оставят встрани. Не са я оставили на платното” казва Красимир Делев, гл. инспектор в таксиметрова фирма. “Жената може да припадне и да я блъсне кола. Осъзнавате ли? – Възможно е. -Тогава защо смятате, че не трябва да бъде наказан шофьорът? – Защото не трябва да бъде наказан, защото му е съсипан денят… -Вие казвате, че му е съсипан денят, но ако тази жена падне на платното и бъде сгазена, това не е ли нещо, което е много по-тежко и много по-страшно? – Разбира се, но защо някой трябва да носи отговорност, че тя се е докарала до такова състояние”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете