Такси блъсна двама на пешеходна пътека в Търново (СНИМКА)!

Снимка: Веселина Ангелова

Такси блъсна двама души на пешеходна пътека във Велико Търново. Инцидентът стана около 15,30 часа в центъра на града пред сградата на театъра.

Там пешеходците са почти непрекъснат поток. Почти веднага на мястото на произшествието пристигна патрулна кола и линейка, която откара двамата пострадали. За щастие, няма жертви.

Полицаите разпитват таксиметровия шофьор, а движението е затруднено по главната улица „Васил Левски” заради огледите на местопроизшествието.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Ма те тия пешеходци, е някои де, въървят като овце бе. Коомплекси ли изьбиват,- ама на пътеката се смятат за най-ваажни. Осообенно някой дебели майки водещи, момиченцето си за ръка

  2. Ама ний не сме в Гирмания, където няма много пешеходци, (всичко е на коли), и никой за никъде не бърза, да се изпъкне/. Тук всеки нещо не му достига, и да го спреш на байр, да спре, да тръгне от Първа, пък ти да да му сечеш пътя, заради 30,-40 секунди…Ама извинявайте, Не им натяквайте на криво, Евро-ценностите.

  3. Пешеходните пътеки е града са изтрити,въобще не се виждат,крайно време е да се промени това .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.