Тами Хемброу: модел, майка и фитнес гуру

25-годишната австралийка има впечатляващо тяло

Само на 25 години, австралийката Тами Хемброу е истинска онлайн сензация, заради перфектните си форми след раждането на две деца.

В Instagram Тами има 9,5 милиона последователи, а в YouTube канала си, където споделя подробно хранителния и тренировъчния си режим, я следват над 1,3 милиона потребители.

За разлика от други пищни красавици, славата на Тами идва от желанието й да помогне на други майки да се отърват от килограмите, натрупани по време на бременността. След появата на първото си дете, Тами започва да споделя трикове и тайни за стегнато тяло и пълноценно хранене.

Австралийката нашумява още повече, когато продължава да поддържа фигурата си и докато е бременна. Въпреки смесените коментари под снимките й, последователите на Тами се увеличават непрестанно.

Популярността й носи още много предимства като участия в Седмицата на модата в Сидни и колаборации със звезди като Клои Кардашиян.

Тайната на Тами за съвършени форми се крие в редовните тренировки - 4 или 5 пъти седмично, съчетани с лакомствата, които си позволява през уикенда.

[modula id="3188000"]

Коментари

Задължително поле