Танева тихомълком помилва двама от уволнените за купона в деня на траур

Снимка: Архив

Инж. Димо Димов и Юлия Тумбаркова не са уволнени и продължават да са начело на съответно ДПП „Странджа” и Природен парк "Златни пясъци". Това стана ясно след като Министерството на земеделието и храните коригира информацията за броя и имената на уволнените на сайта си. В допълнение към това от ПП "Странджа" съобщиха, че инж. Димо Димов продължава да е на работа и информацията за неговото уволнение не съвпада с истината.

Припомняме, че по-рано днес министърът на земеделието и храните Десислава Танева обяви, че уволнява служебните лица, организирали семинар в Несебър, завършил с шумен купон в Деня на траур за жертвите от Хитрино.

„Отлично знам какво значи ден на национален траур и дори да бях поканен, не бих присъствал на това мероприятие” – заяви инж. Димов, допълвайки, че снощи е бил в дома си и не е ходил никъде.

Директорът на ПП „Странджа” съобщи още, че изразява изключителна съпричастност към пострадалите от трагедията в с. Хитрино. Още в началото на седмицата той е помолил своите колеги от дирекцията на „Странджа” да изпратят SMS в подкрепа на пострадалите. Същото са направили и членовете на неговото семейство още в неделя, заяви Димо Димов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България