Тежка катастрофа край Враца, жертви няма

Други петима са ранени при сблъсък на два леки автомобила

Зрелищна катастрофа край Враца по чудо се размина без жертви. На обходния път в посока Монтана малко преди обед автобус на врачанска автотранспортна фирма се блъсна странично в микробус, превозващ работници, които санират сградата на затвора, съобщи БНТ.

При удара микробусът, в който е имало 9 души, е изхвърчал от пътя и е паднал в канавката. По него има огънати ламарини и почти всичките му прозорци са счупени, но хората успели да се измъкнат невредими

Според очевидци, автобусът не е изчакал на знак стоп, но според шофьора на автобуса, микробусът се движил с висока скорост и се появил внезапно. Това е поредната катастрофа в този участък на обходния път, въпреки многото предупредителни пътни знаци и поставените на шосето препятствия за намаляване на скоростта.

По рано днес други петима са ранени при катастрофа, станала пак край Враца, на разклон за село Мраморен. Ударили са се лек автомобил ”Пежо” управляван от П.П. на 30 години от Враца и лек автомобил ”Пежо”, управляван от Б.Г. - 40-годишна от село Оходен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България