Тежка семейна трагедия белязала Синди Крауфорд

Синди Крауфорд коментира личния си живот в гостуване, както и трагедията, белязала живота на всички в нейното семейство. Моделът е от голямо семейство и след три дъщери родителите й се сдобили със син, който бащата на Синди искал от дълго време. Въпреки това, само на три години, той умира от левкемия и семейството никога не се възстановява.

- Не съм сигурна дали родителите ни винаги са искали четири деца, но определено искаха да имат син. Баща ми искаше четвърто дете и то беше момче – каза известният модел в подкаст.

В допълнение към мъката и болката от загубата Синди и сестрите й били измъчвани от вината, че те са останали живи, а брат им е починал.

- Всички се чувствахме виновни, защото знаехме колко много иска баща ни син, затова си помислихме, че ще е по-добре някой от нас да си отиде - отвори душата си тя, както никога досега. Майка й тогава била само на 26 години и не знаела как правилно да подкрепи дъщерите си в труден период, което оставило особен отпечатък върху модела.

- Всичко, което исках да чуя, беше: „Да, ние сме много тъжни, защото загубихме Джеф, но сме щастливи, че те имаме. Когато се върнах в училище няколко дни по-късно, никой не каза това", още помни драмата Крауфорд. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица