Текат усилени ремонти на общински пътища и улици в Търговище

Общинското предприятие БКС  работи по изкърпването на общинските пътища и уличната мрежа в Търговище. Дейностите се извършват по предварително утвърден график, съобщават от местната администрация.

Приключена е рехабилитацията на настилките по направленията Алваново -Макариополско  и Бистра-Голямо Соколово-Дралфа . В момента се работи по отсечката Дралфа -Миладиновци , след което започват дейности от село Дралфа  към село Кошничари. Планирани за ремонт са и общинският път Руец -Овчарово, както и улици в кварталите Въбел  и Бряг, изреждат от общинската управа в Търговище .

Вече са изкърпени и над 1000 кв . м на територията на града. Предстои изкърпване на: бул . „29 януари“ – от светофара на ул . „Васил Левски“ до ЖП -гарата; ул . „Бузлуджа“; ул . „Одрин“; на околоблоковите  пространства в квартал „Запад“ 1 (между блоковете с номера 25, 26 и 27), както и между бул . „Трайко Китанчев “ и улиците „Петлешков “ и „Вит“.

Цялостно ще бъде асфалтирано и кварталното пространство между улиците „Войнишка“, „Република“, Трети март“ и „Трайко Китанчев “. Ремонтът там е предвиден в капиталовата програма за тази година.

Всички дейности ще бъдат съобразено с метеорологичната обстановка, уточняват още от Общината.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони