Зам.-кметът Евгени Крусев: До месец започва ремонтът на столичния булевард “Арсеналски”

Как се прави КЕКС Популярната песен ни дава повод да споделим световни рецепти за сладкиши

Жерар Депардийо даде своя глас за президент на Русия в Париж

Президентът на Сирия Башар Асад посети сирийските военнослужещи в Източна Гута

“Черно море” забрави как се бие

Силният вятър остави три села в Ловешко без ток

ЦИК на Русия: Към 17 ч. избирателната активност за президент е достигнала до 51,9%

Борис Джонсън: Великобритания трябва да се насочи към проверка на богатство, свързано с Кремъл

Моуриньо оплю играчите на “Юнайтед”

Франция не признава изборите в Крим за руски президент

Затруднен трафик в Румъния заради обилни снеговалежи и леден дъжд

Екатерина Захариева връчи “Златна лаврова клонка” на изпълнителния директор на ЕВРОПОЛ

Кукери освободиха Стара Загора от злите сили

Властите в Украйна възпрепятстват гласуването на руски граждани в Киев и Харков

Маскирани трошиха рейсове с бухалки

Теленор провежда кампания за дигитални истории с награди от Samsung

От днес до 31 юли, Теленор ще проведе кампанията 4G Истории за дигитални разкази от над 200 населени места в България, които от началото на 2017 г., са с 4G свързаност.
Всички потребители над 18 годишна възраст, независимо от оператора, на който са абонати, имат възможност да участват за спечелването на една от общо 20 награди, предоставени от Samsung, сред които: смартфони Samsung Galaxy S8, таблети Galaxy S2 VE, часовници Samsung Gear S3 Classic, камери Samsung Gear 360, слушалки Samsung Level U Pro и гривни Samsung Gear Fit 2, съобщиха от компанията.

За да участват, желаещите трябва да качат авторска история, както и снимка или видео за някое от посочените над 200 населени места на www.tlnr.bg. Историите ще се преглеждат от екип на компанията, а след одобрение, ще са видими и за останалите посетители на сайта. Всеки участник може да качи до четири истории за едно или повече населени места, без значение дали са одобрени и публикувани на сайта и или не.

Теленор няма да одобрява истории, които внушават национална, политическа, етническа, религиозна или расова нетърпимост, както и такива, които нарушават авторските права, добрите нрави или силно наподобяват вече публикувани истории.

Наградите от Samsung ще бъдат разпределени чрез жребий, в който ще бъдат включени авторите на всички одобрени и публикувани истории. Имената на късметлиите ще бъдат обявени на сайта на кампанията www.tlnr.bg, а представители на телекома ще се свържат с тях за уточняване на подробностите относно получаването на наградите. Също така, за някои от най-добрите истории ще бъдат професионално озвучени и монтирани видеа, чрез които ще се популяризират най-интересните факти и разкази от кампанията.

Участието в кампанията 4G Истории е безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга от Теленор или Samsung. Детайлна информация за условията на жребия и правилата за участие са достъпни на интернет страницата на кампанията на адрес: www.tlnr.bg.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.