Телците да бъдат предпазливи при разговори, Рибите да говорят открито с партньорите си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Отказвате да видите вашите грешки, а този факт в почивния ден ще ви тласне към погрешно поведение, с което може да се провалите с гръм и трясък. От вас зависи да избегнете конфликтите с деловите ви партньори заради променливото ви настроение. Внимавайте с новите делови познанства. Не споделяйте идеите си, защото може на мига да ви ги грабнат под носа и след броени дни да ги реализират. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Създайте хармония и спокойствие в отношенията си, почивният ден е идеален за целта. Заредете се с добро настроение, за да успявате въпреки трудностите. Бъдете предпазливи при разговори, особено ако са свързани с професионалните ви планове. На работното място за възможни проблеми заради ваши грешки, които ще ви изнервят, но ще се справите. Радвате се на споделени чувства. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

БЛИЗНАЦИ

На работното място сте прибързани и променливи и колегите ви трудно издържат на настроението ви, а също и вашите близки, ако сте у дома в почивния ден. Отложете деловите срещи и се заемете с рутинните си задачи. Настроението ви е песимистично. Причината да сте развълнувани и тревожни е заради невъзможност да разберете какво целят близките ви по отношение на вашите приходи. Чувствата ви са привидно споделени, скъпи жени. Ако имате до себе си интимни партньори, с които се разбирате, но и често се карате, ако напоследък сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Избегнете интимните мигове.

РАК

Днес, въпреки че деня е почивен, са задължителни анализът и преоценката на собствените ви действия и постижения. Късметът както е с вас, така може да ви изневери, въпреки че ви се иска да спечелите парите си с магическа пръчка. Не сте орисани да получите нещо без да се трудите. Откажете се от разправии заради нежеланието ви да чуете мнението на събеседника си. Радвате се на споделени чувства. Не се поддавайте на провокациите на партньора ви, проявяващ ревността си, целящи само да ви ядоса и да избухнете гневно. Вечерта се отдайте на желан и от двама ви незабравим секс.

ЛЪВ

Имате възможност бързо да стабилизирате нестабилното си финансово състояние и то още сутринта в почивния ден, но с по-голямо натоварване. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. На работното място се справяте отлично с всичките си задачи, ако не разчитате на нечия помощ. Бъдете добронамерени и не отказвайте помощта си на вашите колеги. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ДЕВА

Можете да пътувате в този почивен ден. Бъдете коректни в отношенията с хората от обкръжението си, а вечерта се приберете рано. Ще се сблъскате с проблеми в общуването. Не договаряйте инвестиции, дори и да сте ги планирали и обсъдили с колегите си, защото през следващата седмица плановете ви може да се променят. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не взимайте решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес сте прекалено енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си въпреки че деня е почивен. Колебанието ви изпълва с вълнения и тревожност. Пазете се от невъздържаност и спор с вашите колеги. Отложете деловите срещи, защото този ден не работи във ваша полза при разговори, а прибързаните думи ви вредят. Внимавайте каква информация споделяте и с кого. Възможно е краткотрайно увлечение, но бъдете внимателни и слушайте интуицията си. Не се доверявайте сляпо на чувствата си. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да притесните интимния си партньор.

СКОРПИОН

Постарайте се в почивния ден да постигнете равновесие между стремежът ви да свършите повече работа и забраната да сте прибързани, за да не грешите. На работното място овладейте гнева и емоцията, за да не навредите на авторитета си, дори и ако вашите колеги са ви засегнали. Избягвайте запознанствата. Не бъдете наивни, ако ви омайват с велики идеи за нечии бъдещи успехи, защото те не ви засягат. Приберете се веднага след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте много енергични и изпълнени с желание за успехи, а денят е почивен. Уважавайте деловите качества на вашите партньори. Не се опитвайте да критикувате колегите си и не позволявайте да разберат, че са ви засегнали и искате да им мъстите. Не бъдете прибързани. Начинанията са успешни, но е по-добре да ги отложите. Намерете време и за себе си. Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

КОЗИРОГ

Ще достигнете до нови знания и истини за себе си, които ви дават възможност да постигнете целите си въпреки че деня е почивен. Ако ви предложат нова работа, съгласете се да проведете предварителен разговор през идващата седмица. Може да постигнете мечтания успех в начинанията и на работното място, ако не прекалите с материалните си стремежи. Възможни са усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви прости забежката, дори и ако е за първи път.

ВОДОЛЕЙ

Общуването ви носи полза в този почивен ден. Не говорете само вие, а дайте думата и на вашите близки, приятели или колеги. Не се опитвайте да водите разговори за финансиране без присъствието на прекия си началник. Нямате достатъчно опит в предлаганата ви допълнителна работа. Бъдете честни и я откажете, вместо да се изложите с провала си. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил романтична вечеря, гарнирана с сексуални удоволствия.

РИБИ

Въпреки, че сте озарени от нови идеи и настроението ви е добро, ще се сблъскате с трудности на работното място и у дома в почивния си ден. Причината са думите на недоброжелатели, които са довели партньорите ви до явна агресия. Не губете времето си в напразни обяснения. Съветвам ви да забравете за личните си проблеми и да работите отговорно и задълбочено. Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп