Тенис елитът откри Garanti Koza Sofia Open 2017

Бляскав коктейл с отбрани вина отбеляза началото на тенис турнира в София

Звездните участници в тенис турнира Garanti Koza Sofia Open по традиция отбелязаха старта му с ВИП коктейл. Григор Димитров и неговите съперници Давид Гофен и Доминик Тийм се качиха на сцената, за да поздравят организаторите и гостите в публиката, които бяха стотици. След това тенис фаворитите се събраха във ВИП сепарето, като споделиха, че не са виждали толкова масово събитие за начало на тенис турнир. Масите бяха отрупани с гурме и бутилки от всякакви сортове качествени български вина PIXELS. Тази марка се хареса и на тенис елита, след като миналата година с нея Христо Стоичков почерпи и футболния световен елит по повод коктейла за юбилейния си мач.

„Изненадан съм колко хора има тук. Трябваше да мина през около 100 човека, за да стигна до подиума. Усещам подкрепата навсякъде по света“, заяви Гришо на партито. Той бе сам на събитието, в компанията само на своите професионални половинки, но това не попречи на куп родни ВИП красавици да се опитат да стигнат до него за снимка, поради което Григор предвидливо бе съпровождан от охранители.  Сред гостите бяха също служебният премиер Огнян Герджиков, президентът на БФТ Стефан Цветков и директорът на турнира Пол Макнами. Там бяха също Любо Ганев, Жени Калканджиева, Тити Папазов, Ники Кънчев и редица известни бизнесмени.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.