Тенис емоции и хокеен маратон в първия уикенд за 2018 г. по спортните канали на Мтел

Програмата на спортните канали на Мтел през първия уикенд на новата 2018 г. ще предложи на спортните фенове поредната доза тенис емоции.

В събота от 13:30 часа Mtel Sport 1 ще излъчи пряко финала на тенис турнира от сериите ATP 250 в индийския град Пуна. Махаращра Оупън е единственият ATP турнир, който се провежда на територията на втората по население държава в света, като през годините е привличал едни от най-класните тенисисти. Това издание на надпреварата не прави изключение, а за място в съботния финал в битка ще влязат Марин Чилич (Хърватия), Кевин Андерсън (Южна Африка) и френските сънародници Беноа Пер и Жил Симон.

Феновете на хокея със сигурност ще останат много доволни, тъй като в уикенд програмата на спортните канали на Мтел са залегнали цели 4 мача.

Началото на хокейния уикенд-маратон ще бъде поставено в събота от 20:00 часа по Mtel Sport 2 с двубоя между Филаделфия Флайърс и Сейнт Луис Блус. Флайърс са част от най-равностойната дивизия в НХЛ на Изток – Метрополитън, и всяка точка е жизненоважна, за да може тимът да запази шансове за участие в плейофите. От своя страна пък Сейнт Луис води убедително в Централната дивизия на Западната конференция.

Два часа по-късно, от 22:00 по Mtel Sport 1, е началото на сблъсъка между два тима, които преследват участие в плейофите на Запад – Далас Старс и Едмънтън Ойлърс, предвождани от суперзвездата и миналогодишен MVP на редовния сезон - Конър Макдейвид.

В неделния ден от 20:00 часа Mtel Sport 2 ще излъчи класическото съседско дерби между Ню Йорк Айлъндърс и Ню Джърси Девилс, а от 22:00 часа по Mtel Sport 1 е време за сблъсъка между Уинипег Джетс и Сан Хосе Шаркс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт