Теории за развода на Бранджелина: От изневяра до алкохолизъм

След 12-годишен романс Брат Пит и Анджелина Джоли се развеждат.  Все още няма официално обявена причина за развода им, което позволи на жълтите медии да развихрят въображението си, предаде E!News.

Афера с Марион Котиярд

Най-големите спекулации са свързани с колежката на Брат във филма "Пет секунди тишина" Марион Котиярд. Таблоидите твърдят, че Анджелина дори е наела частен детектив, който да следи съпруга й, обхваната от параноя, че ще я последва съдбата на Дженифър Анистън.

Медиите твърдят, че това било "последната капка" за Лара Крофт, която хванала Брат в изневяра.

Френската актриса Марион Котиярд отрича подобни обвинения, твърди, че е съкрушена от твърденията, че е разбила брака на Бранджелина. За нея е известно, че е щастливо женена за френския си колега Гийом Кане и имат петгодишно дете.

Грешки при възпитанието на децата

Друга популярна теория за развода на Мистър и Мисис Смит са начините, по които Брат възпитава шестте им деца.

Според жълтата преса отвъд океана мечтата на милиони жени по света често прекалявал с алкохола и марихуаната, което го правило гневен и агресивен, а това се отразявало на децата. Именно заради това и Анджи е поискала пълно физическо попечителство за Мадокс, Пакс, Шийло, Нокс и Вивиан.

Различен начин на живот

Третата вероятна причина са различията в начина им на живот. С времето двамата намерили различни приоритети за животите си, Анджелина е посветена на хуманитарните каузи и на работата си за ООН, докато Брат се интересува повече от филмовата си кариера. Непрекъснато са на различни точки по света и между тях се е появила студенина.

 

Коментари

Задължително поле