Тервел и Андреа бранят Кобрата

Тервел Пулев се обяви в защита на брат си Кубрат след скандала с целунатата репортерка Джени Суши в САЩ. „Странно е, как една шегаджийска целувка вследствие на радост би могла да заинтригува повече някои хора, отколкото позитивният повод за самата радост. Ходете, където трябва!“, написа Тервел в социалните мрежи.

Ден след като изрази разочарование от постъпката на любимия си, в негова защита се обяви и Андреа. „За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация! Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна“, написа фолкпевицата.

Кобрата обаче остава обект на критики от страна на медиите в различни страни. „Време е мъжете да спрат да тормозят жени на работното място“, пише Сирена Бергман в британския „Индипендънт“. Тя описва българина като „кървящ мъж, чиято работа е да удря хора, изпълнен с тестостерон и токсична мъжественост“ и призовава боксовата индустрия да не толерира подобно поведение.

Дали случайно или не, световният шампион Антъни Джошуа пък пусна рекламно видео, на което е повален от юмруците на симпатична дама, на която уж държи „лапи“ на тренировка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт