Тереза Мей изпрати писмо до Борисов: Надявам се, че ще имаме възможността да работим отново заедно

Снимка: МС

В писмо до лидера на ГЕРБ министър-председателят на Великобритания Тереза Мей благодари за съвместната работа и усилията на Борисов през мандата му като премиер, съобщават от официалния сайт на Борисов.

„Със съжаление разбрах, че сте се оттеглил от поста на министър-председател. Както Вие, така и Вашето правителство бяхте близки и конструктивни партньори на Обединеното Кралство. Бих желала да Ви благодаря за усилията, които положихте, за да засилите двустранните отношения между Великобритания и България по време на мандата си”, пише в писмото.

Мей допълва още, че двете страни са работили заедно по пълния набор от външнополитически и свързани със сигурността въпроси, като тя е решена това да продължи и занапред.

„Надявам се, че каквото и да донесе бъдещето, ще имаме възможността да работим отново заедно и Ви пожелавам успех във всяко отношение”, завършва писмото си британският премиер.

Бойко Борисов

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.