Тереза Палмър: Бия се като мъж

В Австралия сме доста корави

Аз съм работохоличка

Мел Гибсън е голям режисьор

Винаги съм била онова момиче със сандали и чорапи. Другите деца много се бъзикаха с мен. Постоянно ми се подиграваха

Смехът е инструмент за сплотяване, скрепяване и продължаване на страстта, без споделения смях една връзка би била невъзможна

Тереза Палмър е секси сензация от Аделаида, Австралия. Тя израства сред диви животни и опасна природа и внася своята авантюристична харизма в холивудската си кариера. Тереза притежава едновременно еротично-аристократичното излъчване на добре гледана привилегирована дива и еманципираната аура на самостоятелно, независимо момиче, което може да се оправя само с всякакви предизвикателства. Тереза Палмър работи като модел и актриса, пише и продуцира. Участва в хитове като “Горещи тела”, “Не гасете светлината”, “Аз съм номер четири” и “Възражение по съвест” на Мел Гибсън.

С близо един милион последователи в Instagram, Тереза е една от най-обожаваните млади жени в индустрията. Тя притежава превъзходно биологично наследство – висока, руса, слаба, стройна и стегната, с превъзходна костна структура и копринена бяла кожа. Плътни устни и големи бели зъби. Светли очи и дива красота, които напомнят за нейното минало сред опасната природа. Тя е великолепна ходеща реклама на Австралия.

- Тереза, Вие сте една от най-атрактивните, успешни и обсъждан австралийски актриси и модели в Америка. Трудно ли беше да се адаптирате към живота в САЩ?

- Беше трудно, но си заслужаваше. Радвам се, че успях. Но аз си оставам австралийка с дълбока връзка с моята родина. Гледам да се връщам там, когато е възможно и да прекарвам колкото се може време с близките си. Австралийската идентичност е нещо много специално за мен. Не съм срещала хора от всички култури, но знам, че ние от “долната земя” сме доста корави. И в същото време притежаваме една особена смиреност. Но аз израснах по-много различен начин от повечето си колежки в Холивуд. Например, смея да твърдя, че бих се оправила доста добре в една напеченета улична ситуация. Бия се като мъж. В Австралия е друго. Видях най-доброто от двата свята по време на своето детство. Родителите ми се разделиха и прекарвах време и с двамата. Една спокойна градска седмица с майка ми и после приключение в дивото през уикенда при баща ми в Аделаида Хилс, където беше пълно с деца и животни. Винаги съм се чувствала късметлийка и благословена.

Бих си пожелала тези емоции никога да не ме напускат. Те те държат на земята, със здрави корени и не ти позволяват да се възгордееш прекалено много.

- Кога започнахте да се интересувате от актьорска игра?

- Музиката и киното ме вдъхновяват от малка. Тези изкуства винаги са били за мен възможност за транспортиране на съзнанието в една друга вселена. Винаги съм искала да се занимавам с актьорска игра, но в Аделаида, Австралия няма толкова много възможности за пробив в шоубизнеса. Все пак аз скочих в дълбокото и още на 18 години успях да получа роля за филм, за който дори не се явих на прослушване. Режисьорът буквално ме откри и ме сложи във филма. Направо нямах думата. И така се започна при мен. Но се радвам, защото съм сигурна и знам, че моите родители се гордеят с мен. Нищо, че много често изобщо не гледат филмите ми.

- Кои са основните елементи на личната Ви естетика?

- Мисля, че при мен е очевидно, че нямам личен стилист, но все пак гледам да се старая като наближи някоя официална премиера. Освен това за такива поводи от студиото наемат човек, който специално да се погрижи за мен. Иначе аз не бих се справила особено добре сама, признавам си. Като малка бях смотана, бях си особнячка. Чак като наближих 14-15 години започнах да ставам малко “по-печена”. Но винаги съм била онова момиче със сандали и чорапи. Другите деца много се бъзикаха с мен. Постоянно ми се подиграваха.

- Има ли, според Вас, търсене на повече австралийски актьори и акценти в Холивуд?

- Съществува такова явление по мое мнение. Вижте само колко успешни австралийски артисти има. И режисьори. И такива, които комбинират и двете. Мел Гибсън е голям режисьор. “Апокалипто” е един от любимите ми филми. За мен беше истинска привилегия да бъда част от неговата изумително въздействаща и епична военна драма “Възражение по съвест”. Мисля си, че американците харесват австралийското чувство за хумор и намират енергията на австралийците за много освежаваща. Ние обичаме да се подиграваме със себе си, да се иронизираме. Да се смеем на себе си е част от нашата култура. Не се взимаме твърде насериозно. И това вдъхновява много други хора.

- Винаги сте една от най-атлетичните звезди в момента. Има ли “тайна” за качествена холивудска физика?

- Здрави тренировки, хубава храна, но без да прекаляваме и да отиваме в крайности. Животът трябва да бъде и удоволствие. Няма нужда да се радикализираме, но в същото време хармоничният начин на живот и изразходването на енергия в тренировки или преходи сред природата е нещо, което може да бъде страшно приятно и зареждащо. Природата съчетава полезното с приятното.

- Какво е най-важното за една успешна връзка в днешно време?

- За мен от ключово значение е хуморът и възможността партньорите да си споделят шеги и да се смеят заедно. Смехът е инструмент за сплотяване, скрепяване и продължаване на страстта, без споделения смях една връзка би била невъзможна. Лично аз си падам по така наречените “нърдове” - онези момчета и мъже, които има хоби, интересуват се от наука, кино или дори от поезия. Мисля, че това е много сладко и в същото време привлича жените.

Коментари

Задължително поле