Терзиев сменя Чорбаджийски

Георги Терзиев ще смени Божидар Чорбаджийски в титулярния състав на България срещу Холандия в неделя вечер. Капитанът на ЦСКА въобще не замина с отбора, тъй като натрупа картони и е наказан. Чорбаджийски ще възобнови тренировки с „червените“, след като игра успешно при 3:2 срещу Швеция в четвъртък. Вероятно рокадата Терзиев – Чорбаджийски ще е единствена в тима на Петър Хубчев.

Няколко фенове на „Левски“ посрещнаха националите на летището в Амстердам. Те се снимаха със своите любимци Божидар Митрев и Божидар Краев, които бяха резерви преди три дни.

Холандия пък освободи Робин ван Перси. Завръщането на големия нападател след 2 години в националния тим претърпя фиаско. Голмайсторът влезе като резерва при 0:4 срещу Франция и контузи коляното си. За Холандия не може да играе и Кевин Строотман, който получи червен картон на „Стад дьо Франс“.

На финалната пресконференция преди мача капитанът на „лалетата“ Ариен Робен обяви: „Бием в последните три мача и отиваме на битка в баражите.“ Освен срещу нашите „лалетата“ имат дуели у дома с Швеция и с Беларус в Минск.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ