Тиймбилдинг с 2 драконови лодки за 500 лв. предлагат под тепетата

Тиймбилдинг с две 10-местни драконови лодки с включен кормчия срещу 500 лева е най-новата общинска услуга в Пловдив, която се предлага на жителите и гостите под тепетата. Цената е за двучасова разходка из дългия 2000 метра гребен канал, а за всеки следващ започнат час наемът на двете драконови лодки за организирано ползване е по 166,67 лв.

Желаещите да се повозят по единично с атрактивните лодки е по 2,50 лв. на дете или ученик до 19 години до 30 минути и по 5 лв. на човек над 19 години до половин час. С цел популяризирането на гребните спортове до 2 пъти месечно до 6 часа дневно ще се провеждат и безплатни открити уроци, е другото предложение на кмета Иван Тотев, което ще бъде гласувано заедно с цените за наем на драконовите лодки на сесията на Общински съвет-Пловдив на 21 юни (сряда).

Тогава старейшините от пловдивския парламент ще гласуват още няколко предложения на кмета Тотев, касаещи местните такси и услуги. Сред тях са цените за наем на базата на новото общинско предприятие "Младежки център" за образователна дейност, спортна зона и хотелска част, таксите за Народната библиотека "Иван Вазов", както и цената на услугата "Промяна на предназначението на земеделска земя от общинския поземлен фонд за неземеделски нужди".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони