Тина Търнър се сбогува с филм за живота си

Насилие, болести и лични трагедии изпълват живота на звездата.

Рокендрол иконата обяви край на кариерата си

 

„Хубавото, което ми се случи, не успя да компенсира лошото“, казва 81-годишната певица

Бившият й съпруг я тормози, синът й се самоубива

Рокендрол иконата Тина Търнър се сбогува с феновете си в нов документален филм за живота й. В лентата 81-годишната американска певица и актриса заявява, че иска да прекара последните години от живота си спокойно, далеч от публиката и камерите. 

„Нямах добър живот“, казва 81-годишната звезда правейки равносметка на пътя, който е изминала. „Хубавото, което ми се е случило, не е достатъчно, за да балансира лошото. Имах изпълнен с насилие живот и няма как да променя този факт. Това е реалността, това е истината“, споделя още певицата.

Носителката на 8 награди „Грами“ признава, че още страда от пост-травматично разстройство заради домашното насилие, на което е била подлагана в брака с първия си съпруг Айк Търнър. 

Звездата и музикалният продуцент са заедно 14 години, през които Търнър е бита, унижавана, насилвана от него и дори прави опит за самоубийство. Успява да избяга от Айк през 1976 г., разводът им е финализиран 2 години по-късно. И единственото нещо, което Тина иска от съдията, е да запази фамилията си. Тръгва си без никакви пари, но убедена, че след това, което е преживяла, вече би могла да се справи с всичко.

По-късно звездата й изгрява много по-ярко на музикалната сцена, а спокоен пристан намира в лицето на втория си съпруг Ервин Бах, с когото сключват брак през 2013 година и са заедно и до днес.

Същата година Тина прекара инсулт, а 3 години по-късно е диагностицирана с рак на дебелото черво. Не след дълго певицата с неподражаем глас развива бъбречна недостатъчност и през пролетта на 2017-а претърпява трансплантация. 

През 2018 г. в живота на Тина Търнър настъпва поредна голяма трагедия: самоубива се най-големият й син - 59-годишният Крейг Търнър.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица