Тита и Боро Първи откриват сезона с „Вивалди“

“Вивалди” е второто общо парче на Тита и Боро след “Задната седалка”.

Изпълнителите вадят нови песни след два месеца пауза

Галена, Ивана и Диона също пуснаха парчета след карантината

Тийн сензацията Тита и рапърът Боро Първи представиха втората си обща песен. Тя носи името “Вивалди” и в нея певицата се връща към типичния си стил, с който я познава публиката от началото на кариерата й.

В повечето песни от новия й албум, който излезе наскоро, красавицата от Силистра направи рязък завой към по-бавни и мелодични парчета, но “Вивалди” отново е бърза, закачлива и с хип-хоп звучене. За няколко дни парчето се нареди в най-бързо набиращите популярност клипове в ютуб, но коментарите на феновете бяха противоречиви.

Повечето изглежда се радваха, че след дългото затишие, в което изпълнителите не пускаха нови песни, е дошло и тяхното време. Някои помечтаха да стане хит и в дискотеките.

Видеото е заснето за два дни на 4 различни локации. Част от сцените са обработени със специално създадени за клипа 3D ефекти, а в един от кадрите се забелязва и луната, която всъщност е макет с диаметър над 2 метра. Режисьор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion. Текстът е на Боро Първи, както и аранжиментът заедно с Криско, музиката е на Roasty Suave.

Песента и видеото са част от кампанията за създаването на собствена марка маратонки на изпълнителите - Antilopa на Тита и Мойски на Боро.

През последната седмица още няколко изпълнители от различни жанрове пуснаха свои песни, след два месеца тотално затишие - Галена, Ивана, Диона, Павел и Венци Венц.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес