Тити Папазов след победата над „Балкан“ за ФИБА къп: Показахме, че не играем срещу българския отбор

„Левски Лукойл“ запази шансовете си да продължи във ФИБА къп, въпреки че остана на последното място в група „J” с актив от 2 победи и 4 загуби. Баскетболният шампион завърши с успех потока като се наложи над „Балкан“ със 105:88 в столичната зала „Универсиада“ и ще трябва да изчака развръзките в останалите групи и в Шампионската лига, за да разбере дали ще продължи в следващите кръгове като щастлив губещ.

„Беше много важно да спечелим миналата седмица, за да няма съмнения, че играем срещу българския отбор – коментира треньорът на „сините“ Константин Папазов. Именно предишната победа на „Левски Лукойл“ класира „Балкан“ напред. - Доволен съм, че проявихме характер в мачове без значение. Дано да продължим така, с такива игри ще върнем хората в залата. Пред нас се класираха отборите, които повече заслужаваха. Ако все пак и ние продължим, ще е частична награда за тези два мача.“

Иначе най-резултатен за успеха бе Христо Захариев, който вкара 26 точки, а Патрик Рембърт добави 18 т. За „Балкан“ Алекс Гаврилович се отчете с 20 т., а Микейл Хопкинс с 19 т.

Коментари

Задължително поле