Тодоров към играчите: Без глупави картони

Георги Тодоров, временният наставник на „Левски“, предупреди футболистите да се пазят от глупави картони в сблъсъка с „Лудогорец“. Причината опитният наставник да акцентира върху този аспект от играта е, слабата дисциплина в отбора през пролетта. А следващият мач на „сините“ е именно срещу ЦСКА.

„Има леки проблеми при някои футболисти и ще се наложи да направим някои промени за „Лудогорец“ - обясни Тодоров на пресконференция преди мача в Разград. - Наистина през седмицата станаха леки контузии на двама човека в тима. С оглед на това, че е и края на сезона и имаме хора с натрупани картони, ще трябва да изкараме до края и ще правим промени. Иван Горанов и Хали Тиам са футболисти с картони, но се надявам други хора да не си изкарват глупави такива. Имаме проблем в този компонент, а това са основни футболисти.“

По-рано през кампанията Давиде Мариани бе наказан от БФС, след като изрита бутилка при смяна. Капитанът Живко Миланов пък отнесе санкция за неприличен жест към феновете на „Черно море“.

Тодоров уточни, че промените в стартовия състав за „Лудогорец“ спрямо успеха над „Черно море“ с 5:1 ще бъдат три, но не разкри какви ще бъдат те.

Евентуално поражение срещу „орлите“ днес ще сложи край на теоритичните шансове на тима за първото място. Във вторник „сините“ излизат срещу ЦСКА, а последният мач е срещу „Берое“ в Стара Загора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ