Тодор Неделев остава в "Ботев" до края на кариерата си

Любимецът на феновете на "Ботев" (Пд) Тодор Неделев твърдо е решил да остане в жълто-черния клуб не само в следващите 3 сезона, но и до края на състезателната си кариера, съобщиха близки до бившия национал.

В четвъртък осмицата на "канарчетата" се споразумя с шефовете на немския клуб "Майнц-05" за преждевременно прекратяване по взаимно съгласие на договора му, който бе до 30 юни 2018 г. Веднага след като това стане и де юре факт, Тошко ще се обвърже за 3 години с "Ботев".

"Преговорите с "Майнц" бяха трудни, но стигнахме до решение, което удовлетворява всички. Радвам се, че ще остана в "Ботев" и ще дам 100% от себе си. Нямах абсолютно никакви колебания. Аз искам да играя за "Ботев" и затова благодаря на хората в "Майнц-05", че проявиха разбиране. Заедно решихме, че най-доброто за мен е да продължа да нося жълто-черния екип", декларира Тодор Неделев, който се надява да бъде уреден с картотека още за гостуването в Албания срещу "Партизани" (Тирана) в първия предварителен кръг на Лига Европа.

От "Ботев" признаха, че има вариант това да стане най-късно ден преди първия мач в Тирана.

Двубоят в Албания ще бъде отразяван от половин дузина български медии, като сред акредитираните журналисти ще е и кореспондентът на "Дарик радио" в Пловдив Валери Станков. Той изпълни обещание, дадено преди близо 25 години да си боядиса брадата в жълт цвят, ако любимият му отбор спечели някога титла или Купа на България. "Речено-сторено! Снимка с част от виновниците за промяната", написа Валери Станков в личния си профил във Фейсбук.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт