Толгахан Сайшман с рекордна рекламна оферта

Толгахан Сайшман поема нова роля.

Докато се снима в "Шампион", се готви за нов проект

Турският актьор Толгахан Сайшман в момента снима сериала "Шампион", но още преди завършването му тсе съгласи на нов проект. Според журналиста Бирсен Алтунташ, продуцентската компания Tims & B предложила на Толгахан Сайшман да изиграе главната мъжка роля в новия сериал „Слово на честта" и той приел предложението им. 

Поредицата „Шампион“ завършва на 34-и епизод на 13 август. След финала Толгахан ще отиде на почивка със съпругата си и малкия си син за една седмица, след което веднага ще започне снимките в новия проект, който ще се излъчва по Show TV през новия сезон. Зад кулисите се обсъждаше, че в началото ролята била предложена на Чаатай Улусой и Улаш Туне Астепа, но те отказали.

Говори се, че в сегашния сезон на "Шампион", за екранна партньорка на Толгахан била изпратена оферта до Амине Гюлше, с която играха в сериала "Сега и завинаги", но красивата актриса отказала. Както е известно Амине се омъжи за футболиста от "Арсенал" Месут Йозил и сега искала да си почине от играта за известно време, да се концентрира върху брака си.

Междувременно стана ясно, че Толгахан Сайшман и съпругата му Алмеда Абази получили рекордна рекламна оферта от добре известна марка. Ако го приемат, договорът ще възлиза на 3 милиона турски лири. Ако синът им Ефехан също се появи в рекламата, сумата ще се увеличи още повече. Звездното семейство обаче все още не е дало официален отговор на предложението.

Коментари

Задължително поле