Толгахан Сайъшман зарязва актьорството

Последният му сериал  е признат за "провал на годината"

Известният турски актьор Толгахан Сайъшман, който у нас помним като Чънар от турския сериал "Сезони на любовта" и Ийт от "Сега и завинаги", обяви че обръща гръб на актьорската си кариера, за да развива собствен бизнес в сферата на недвижимите имоти и текстила. Това пише турският сайт Gece. Местните медии предполагат, че Толгахан Сайъшман е взел това решение след провала на последния сериал с негово участие  - "Дума на честта".

За снимките  този проект бе вложен огромен бюджет - бе нает остров с площ от 480 хиляди квадратни метра, на който бе застроен цял град. Продуцентите на "Дума на честта" просто бяха сигурни, че лентата с главното участие на Толгахан Сайъшман, ще удари висок рейтинг. Въпреки всички усилия, през миналата седмица сериалът беше признат за "провал на годината" и беше свален от ефир.

И по-предният проект, в който Толгахан Сайъшман пое главната роля - "Шампион",  също не бе в челните позиции в рейтингите, така че актьорът има основание да е разочарован. Но в турския шоубизнес е така - днес си на върха, утре всички забравят за теб.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес