Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Прелива язовир Кърджали

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Нова ТВ купува 100% от “Нет Инфо“

Обвиняват БДЖ в нагласени поръчки

Класика и пера в зала „България” Иновативният пърформанс „Еволюция” развълнува публиката

Нападателят от Мериленд е загинал от раните си в болницата

Тома Томов – спомени за леля Ванга

Снимки БСП

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград – Тома Томов, посети паметното за него място храма „Св. Петка Българска“ в местността Рупите.

unnamed

Изключително развълнуван от възможността отново да бъде на това място, което е било построено буквално пред очите му, той разказва за филма, който е заснел специално за нея – „Тъй рече Ванга“, най- популярният филм заснемат някога за прочутата ни пророчица. Филмът проследява последните седем години от живота и. В него тя разказва как я осенила дарбата да провижда в бъдещето, какви чудеса е преживяла, разказва за младостта и живота си. Заснети са кадри, в които Ванга получава видения, и тълпите от хора, които са чакали да се срещнат с нея. Тома Томов споделя, че посещава това свещено място отново, тъй като той е заснел цялостния процес на построяването на храма „Св. Петка Българска“. Филмът е изключително популярен и до ден днешен в цял свят.

Леля Ванга, както я нарича Тома Томов, го допуска толкова близо до себе си, тъй като чрез него тя ще успее да достигне до целия свят, коментират свидетели.

unnamed-1

„Леля Ванга е кръстница на внучката ми. Тя почина, държейки икона, която аз и подарих. Тази икона ми бе подарена от Гена Димитрова в Щатите. Тази иконата излекува майка ми от рак. За първи път когато отидох да посетя леля Ванга, тя се обърна към мен с думите: „ Ти защо ме обичаш ?“, коментира журналистът и водач на листата в Пиринско Тома Томов.

В местността Рупите Тома Томов бе придружен от втория в листата и председател на БСП Благоевград – Николай Бошкилов. Също така заедно с тях бяха и председателят на БСП Петрич и пета в листата – Йорданка Атанасова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.