Томислав Дончев: Целта на БСП е санирането да бъде спряно

„Това, което ме притеснява е, че отвъд този репертоар против всяко добро нещо, което сме сторили има ясна цел. Имам всички основания да считам, че целта на БСП е санирането да бъде спряно и средствата, които държавата успяваше да отделя, да отидат някъде другаде“, заяви по време на извънредния брифинг на ГЕРБ бившия вицепремиер в правителството „Борисов 2“ Томислав Дончев.

Относно темата за споразумението с Канада Дончев коментира, че по много малко въпроси е чувал толкова неверни неща накуп: Мога да изтъкна и друг аргумент и той е, че споразумението е било подкрепяно от всички правителства и техните еккипи. Според мен споразумението може да донесе само икономически ползи.

Според него БСП лансира икономически доктрини от края на 18 век като протекционизма например. „Притеснява ме пълното прилагане на лъжата като основна политическа технология“, заяви Томислав Дончев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Мен пък ме интересува колко са обитаемите жилища у нас,колко струва санирането на едно/един кв.м./,чии са средствата,ще стигнат ли за всички жилища или за тези,за които не стигнат ще има задължение да си ги санират за собствена сметка.Чета,че за апартамент средно отивали 17 хиляди лева,при 2-3 милиона жилища това прави 34-51милиарда лева.Някой най-после да обясни с цифри,да направи сметката.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.