Тони Димитрова разкара Иван Ченов

Китаристът бил комарджия

Иван Ченов беше неотклонно да Тони на сцената, а сега тя го замени с групата “Петте сезона”.

Минат се не минат няколко месеца, и в клюкарските рубрики се появява новината, че Тони Димитрова се е разделила с гаджето си - китариста Иван Ченов.

Бургаската певица обикновено подминава тези сплетни с мълчание, макар да се е случвало и да се ядоса и да опровергае слуховете. Двамата са заедно от няколко години и дори живееха под един покрив.

Но този път раздялата на двамата изглежда окончателна. Иван свиреше на всички концерти на Тони, а в последно време никакъв го няма. Вместо това изпълнителката на “Ах, морето” се появява на сцената с музикантите от групата на Стефан Диомов “Петте сезона”. И което е още по-показателно - те дори не си говорят, а Тони го е “разприятелила” във фейсбук.

Според близки до двойката Тони е била шута на Иван, понеже се чувствала безкрайно нещастна. Ченов бил страстен комарджия и непрекъснато затъвал в дългове. Неговата зависимост подтискала Тони и тя дори усетила, че започва да губи гласа си. Но Ченов се провинил не само в игралните зали. Той най-безцеремонно се заглеждал по млади момичета, дори в присъствието на любимата си.

Материалът е публикуван в сп. "Труд Фамилия", което се разпространява заедно със съботния брой на в. "Труд"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица