Тончо Токмакчиев: Ние не харесваме себе си, а искаме да харесваме мястото, на което живеем

Трябва да ценим мястото, където живеем. Тези избори бяха точно това. Ние не създаваме лява или дясна политика. Ние работим за градовете. Това каза Тончо Токмакчиев по повод участието си на първия тур на местните избори, пред Нова телевизия. Токмакчиев беше кандидат за кмет на София на Партия на зелените. За втория тур той призова за подкрепа на Йорданка Фандъкова.

"Един град, за който ние работим, трябва да бъде добър за живеене, да създадем перспектива за нашите деца и внуци. Да им създадем добри училища, добри детски градини, добра инфраструктура, да не се създава стрес", добави актьорът. "Ние не харесваме себе си, а искаме да харесваме мястото, на което живеем. Връщам се от Америка, от Канада. Мога да кажа, че ние живеем на уникално място. България е страхотно място. Ние сме на два часа път от най-хубавите и атрактивни места в света", каза още той.

„Театралният продукт в България е доста голям. Има много театри. Въпросът е от тук нататък какво се предлага и колко е качествено”, коментира Токмакчиев.

Според него от изключително значение е образованието и възпитанието. „Не може в студиата да има хора, които се държат невъзпитано и грубо един към друг. Искат да предизвикат скандал, за да привлекат внимание”, коментира той.

По думите му обществото само е създало мантрите, че добрата новина не е новина, че трябва да създаваме шок и да вадим някого от обувките му.

Коментари

Задължително поле