„Топлофикация София“ подарява телефон на лоялни клиенти

В навечерието на празниците „Топлофикация София” стартира за втори път Коледна игра, в която могат да се включат всички лоялни клиенти на компанията. Условието за участие е до 31 януари 2018 г. абонатите да заплатят всички свои сметки за топлинна енергия и дялово разпределение към дружеството, включително задълженията си за месец декември 2017 година. Изпълнилите това условие участват автоматично в разпределението на общо 10 награди - смарт телефони, съобщиха от „Топлофикация София”.

Печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 16 февруари 2018 г., а с победителите от дружеството ще се свържат лично за уточняване на начина за получаване на наградата им. Крайният срок за получаване на наградите е 16 март 2018 г.

Правилникът на играта е достъпен на сайта на "Топлофикация София" и на фейсбук страницата - https://www.facebook.com/www.toplo.bg/. „Коледната игра 2017 е израз на нашата благодарност към клиентите, които са лоялни към компанията и са заплатили задълженията си в срок, а това са над 80% от потребителите ни. Разчитаме да мотивираме и останалите ни абонати да се присъединят към общността на лоялните клиенти”, коментираха от „Топлофикация София”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес