На 19 септември 2019 да почерпят

Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

„Топлофикация София“ подарява телефон на лоялни клиенти

В навечерието на празниците „Топлофикация София” стартира за втори път Коледна игра, в която могат да се включат всички лоялни клиенти на компанията. Условието за участие е до 31 януари 2018 г. абонатите да заплатят всички свои сметки за топлинна енергия и дялово разпределение към дружеството, включително задълженията си за месец декември 2017 година. Изпълнилите това условие участват автоматично в разпределението на общо 10 награди – смарт телефони, съобщиха от „Топлофикация София”.
Печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 16 февруари 2018 г., а с победителите от дружеството ще се свържат лично за уточняване на начина за получаване на наградата им. Крайният срок за получаване на наградите е 16 март 2018 г.
Правилникът на играта е достъпен на сайта на „Топлофикация София“ и на фейсбук страницата – https://www.facebook.com/www.toplo.bg/. „Коледната игра 2017 е израз на нашата благодарност към клиентите, които са лоялни към компанията и са заплатили задълженията си в срок, а това са над 80% от потребителите ни. Разчитаме да мотивираме и останалите ни абонати да се присъединят към общността на лоялните клиенти”, коментираха от „Топлофикация София”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.