„Топлофикация София: ТЕЦ „София Изток“ ще бъде спряна от 30 август до 11 септември

„Топлофикация София“ ЕАД съобщава на своите клиенти, топлоснабдявани от ТЕЦ „София Изток“, че се налага промяна в първоначално обявения срок за повторно спиране на централата. Поради забавяне на административните процедури и последващите от това промени в графиците за изпълнение на строително-монтажните работи по реконструкцията на авариралия през зимата магистрален топлопровод, работата на ТЕЦ „София Изток“ ще бъде спряна в периода от 30 август до 11 септември 2017 г. / включително/.

В посочения период без топла вода ще останат клиентите от следните квартали: ж.к.”Дружба“ 1 и 2, Промишлен район „Гара Искър”, ж.к. „Младост“ 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. „Дървеница”, кв.”Мусагеница”, кв. „Витоша”, ж.к. „Студентски град”, ж.к. „Изток”, ж.к. „Изгрев”, ж.к. „Дианабад”, ж.к. „Лозенец”, ж.к. „Гео Милев”, кв. „Яворов”, кв. „Иван Асен“ II, ж.к. „Подуене център”, кв. „Редута”, ж.к. „Слатина”; кв. „Цариградски комплекс”, Академия МВР, ВТУ „Т. Каблешков”; м. „Къро”; кв. „Полигона”, НРТЦ, ЗИТ, БАН - ХМС, БАН-Враня, резиденции.

С оглед минимизиране на неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111. За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения.

Топлофикация София"" ЕАД поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства, полага всички необходими усилия за тяхното минимизиране и разчите на разбиране в създадената ситуация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони