Топ красавици аплодират Slang By Dara Ekimova

Шоуто, посветено на смислената българска музика, създадена от Димитър Екимов – Дими и Сленг, събра стотици почитатели, които се насладиха на изпълнените от Дара Екимова „Синьо”, Мой свят”, „Нали”, „След хиляди години сън”, „Любовта няма край” и много други вечни песни.

В репертоара на групата бяха включени и някои кавъри на световни хитове, които музикантите Сленг са изпълнявали по време на клубните си участия. На сцената, заедно с шестнадесетгодишната наследница на музиканта - Дара Екимова се качиха за дуетни изпълнения певицата Кали и звездата от миналогодишното издание на Евровизия – Георги Симонов – JJ.

Кали и младата изпълнителка изпяха заедно една от любимите народни песни „Лудо младо”, а в дует с Георги Симеонов – JJ прозвуча наградената с Оскар “Shallow”. Всички песни в концерта прозвучаха на живо, под музикалния съпровод на виртуозите от бандата на Дара – Иван Попов – китарист, Илия Ранков – басист, Станислав Петров – Стенли – пианист и Николай Николаев - барабанист. Иван Попов и Николай Николаев взривиха клуба със соловите си изпълнения, а Дара Екимова изпълни за първи път на живо дебютната си песен „Пробвай се”.

Актуалните носителки на титлата Мис Глобал - София Инг и нейната подгласничка Тамила Ходжева пристигнаха в чудесно настроение и озариха клуба с изящна визия и чаровни усмивки. Отличените с титлите Мис Хонконг и Мис Узбекистан красавици са в България до 5-и юни по идея и покана на Гергана Дончева, притежателка на короната Мис Глобал – 2015. До края на престоя си красавиците ще участват в поредица от благотворителни инициативи, посветени на деца лишени от родителски грижи и самотни възрастни хора. Те намериха време в програмата си да се насладят на концерта, споделяйки, че „това е най-якото събитие, на което сме били”. Звездното присъствие допълниха Павел Владимиров, Атанас Месечков, в компанията на съпругата си Кремена, любимата българска писателка Людмила Филипова и музикантът Момчил Колев. На концерта се наслади и управляващият съдружник в продуцентската компания „Symphonix International” – Димитър Ташков.

[modula id="3177447"]

Наследникът на клана Диневи – Димитър, емоционално аплодира изпълнението на Дара Екимова и Георги Симеонов - JJ. Майката на Дара, Ива Екимова, се забавляваше в компанията на най-добрите си приятелки, сред които Жени Калканджиева, Ани Халваджиян, собственичката на бранда 1 метър шоколад и Царъ шоколад - Биляна Тодорова, носителката на титлата Мисис Баба – Дони Чачова, дъщеря й Рослана Канева и звездата от последния сезон на Откраднат живот – актрисата Гергана Стоянова. Тя присъства на концерта в качеството си на телевизионна водеща от телевизия Българе. Концертът уважиха още собственикът на най-успешната марка за очила KWIAT Павел Цветков, придружен от съпругата си, семейство Янис и Емилия Куркутиади, собственици на бутик за булчинска мода Alfabrides, топ-адвокатът Светлана Георгиева, основателката на образователната платформа DigitalKidz – Ивелина Атанасова и проспериращият предприемач Пламен П. Попов.

В емоционалния трибют се включиха и стендъп-комедиантите от Нема К`во Калин Кирилов и Георги Николов. Те зарадваха гостите с поредица от скечове, а всички заедно се насладиха на пролетната колекция от коктейли на най-мистериозното байджу - Маутай. Чаровни барманки приготвяха изкусителни миксове с екзотични имена, а стилни промоутърки подканваха гостите да опитат огнен шот от напитката на дипломацията в Китай. Asian Mystery, Dragon Tears и Green Fire вдигнаха градуса на настроението на присъстващите.

Емоционалните моменти, с които музиканти и публика белязаха нощта, отново бяха запечатани от инж. Пламен Колев, създател на HiLIfe.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл