„Тотнъм“ позлатява Хари Кейн

„Тотнъм“ ще позлати Хари Кейн, за да го задържи в своя състав. Нападателят не спира да бележи, а сериозен интерес към него има един от работодателите с най-широки пръсти - „Реал“ (Мадрид). За тази цел „шпорите“ вече работят по изготвянето на новия му договор. Кейн взима скромна заплата за един от най-добрите нападатели в света - 124 хил. евро седмично. Предстоящото увеличение на възнаграждението му ще е четвърто за последните три години и половина.

Националът на Англия подобри върховото постижение във Висшата лига на Алън Шиърър от 36 попадения от 1995 година, след като се разписа 39 пъти в шампионата през календарната 2017 година, в която завърши и като водещ реализатор в Европа с общо 56 гола на клубно и национално ниво. Кейн има и осем хеттрика за 2017-а.

„Годината, която изпращам е страхотна, но такава я направи раждането на дъщеря ми - каза таранът. - Осемте топки, с които вкарат хеттриците ги пазя в чанти. Все още не знам какво да ги правя. Ще говоря с жена ми, тя ще каже къде ще ги сложим. Очаквам по-силна 2018-та година. Винаги съм казвал, че предпочитам да печеля титли с „Тотнъм“ пред личните постижения. Имаме добър шанс да се борим за Купата на Англия. В Шампионската лига показахме, че можем да побеждаваме най-добрите. Ще видим докъде можем да стигнем.“

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ